Cikkek / Állatvédelem

1 hét ezelőtt 130

bohócdoktor szja 1% felajánlás

Utcára kidobált kutya, cica mentésében, állatvédelmi oktatás népszerűsítésében, állatvédelmi szemléletformálásban, állatbarát közösség építésében vehet részt az aki az 1999 óta közhasznú Orpheus Állatvédő Egyesület támogató tagjaként segít.

Adó 1% felajánlás Állatvédelemre!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18464654-1-06

Gazdikereső, állatmenhely, alapítvány kutya cica örökbefogadás, támogatás, adó 1 százalék felajánlás
Állatvédő, állatmenhely, kutya, cica mentés adó 1% támogatása

Az Orpheus Állatvédő Egyesület 1999 óta működő, közhasznú besorolású állatvédő szervezet. Legfőbb tevékenység a mentett állatok befogadásának, örökbefogadásának támogatása, az állatvédelmi szemléletformálás, az állatbarát közösség építése, a felelős állattartás népszerűsítése. Az állatvédő egyesület céljai közé tartozik a gazdátlan, elhagyott állatok mentése, a menhelyek támogatása, az örökbefogadás elősegítése (állatmenhelyek helyett legfőképpen sintértelepekre bedobott, gyepmesteri telepeken sínylődő kutyák, cicák), valamint az állatkínzás és az állatvédelem terén folytatott jogszabályok betartatásának ösztönzése.

Az Orpheus Állatvédő Egyesület aktívan részt vesz az állatvédelmi oktatásban, rendezvények szervezésében, valamint közvélemény-formálásban, illetve ezen állatvédelmi tevékenységek támogatásában is. Az Orpheus Állatvédő Egyesület segíti a társadalom figyelmét ráirányítani az állatokkal való méltányos bánásmód fontosságára és az állatvédelemmel kapcsolatos etikai kérdésekre. Állatvédelem = embervédelem.

Támogathatók adományokkal, önkéntes munkával, illetve az általuk szervezett programokon való részvétellel is.

Háromféle módon tudja az adó egy százalékot felajánlani. Mint pl:

1. Küldje el a NAV-hoz (beadási idő kb 5 perc)
Nincs más dolga, csak töltse ki EGYSZA jelű nyomtatványt, és adja le személyesen vagy juttassa el postai úton a NAV-nak május 20-ig! Fontos, hogy amennyiben a postai úton való leadást választja, akkor a borítékot írja alá keresztben, és írja rá az adóazonosító jelét.

A rendelkezést benyújthatja a személyijövedelemadó-bevallás részeként és a bevallástól elkülönülten egyaránt.

2. Adja le az ügyfélkapun keresztül (beadási idő kb 4 perc)
Amennyiben rendelkezik Ügyfélkapu regisztrációval, akkor online mindössze néhány kattintással is fel tudja ajánlani adója 1%-át az alábbi linken: https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login
Az ügyfélkapun az adószámot kell megadnia:

Állatokat (kutyákat és cicákat) mentünk, most adó 1 százalék felajánlással Ön is segíthet! Adó 1% felajánlása életmentő, hálásan köszönjük!

Kérjük támogassa adóbevalláskor adó 1% felajánlással az állatvédő feladatokat!
Orpheus Állatvédő Egyesület
Adó 1%: 18464654-1-06

Személyi Jövedelemadó 1% felajánlása óriási segítség!
Adóbevalláskor az 1% felajánló részbe adószámunk beírásával segíthet - elektronikusan, eSzja rendszerben, munkáltatójánál történő adóbevallás mellékleteként - 3 perc a felajánlás, de a segítség óriási!

Cicamentés, cica gazdikereső, Orpheus Állatvédő Egyesület adó 1% támogatása

Állatvédelem, kutya - cica adó egy százalék támogatása

3. Adja le a munkahelyén (leadási idő kb 2 perc)
Amennyiben a munkáltatója gyűjti össze az alkalmazottak 1+1%-os nyilatkozatát, akkor annyit kell tennie, hogy a kitöltött nyomtatványt egy lezárt és aláírt, adóazonosító jellel ellátott borítékban nyújtsa át május 10.ig munkáltatójának.

További segítséget könyvelője vagy bérszámfejtője adhat.
Segítséget az adó 1% felajánláshoz ezeken az oldalakon talál:

https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login

Támogatását, az adó 1 százalékról való rendelkezést hálásan köszönjük!

állatvédelem, kutya és cica mentés, állatok adó 1% támogatása

Olvassa el a teljes cikket